Az ősz ízei - káposzta nap

     



Szüreti felvonulással és Surmann Antal polgármester úr megnyitójával kezdődött az immáron 10. alkalommal megtartott Az ősz ízei nyékládházi rendezvény.

Az eseményt megtisztelte jelenlétével Tállai András államtitkár úr, aki értékes ajándékkal díjazta a pálinkaverseny különdíjasát.

Házigazdaként a Búzavirág Nyugdíjasklub finom káposztás ételekkel fogadta a látogatókat, amihez a Nyékládházi Gondozási Központ  káposztás tócsnival csatlakozott. Nagy sikert aratott a frissen készült töltött káposzta is, a jó ebédhez Pálinkás Zsolt szolgáltatta a nótát.

A délután folyamán változatos programok szórakoztatták a résztvevőket, köztük lengyel testvérvárosunk, Chrzanów delegációját. Fellépett az Őszirózsa Népdalkör és a Nyékládházi Gyermekkórus, valamint a Dargay Attila Gyermekvarázs Óvoda Mókus csoportja. A felkészítők Berecki Zita, a Reményi Ede Zeneiskola tanára, valamint Molnár-Vargáné Ádám Mária és Bíróné Kun Enikő óvó nénik voltak. A Szent Sebestyén Lovagrend Egyesület íjászbemutatója után a nap sztárvendége, Nótár Mary fergeteges hangulatot varázsolt a színpadra. A színes vásári hangulatról pálinkaverseny, lovas körséta a városban, mustkóstolás, kézműves-sátor, árusok, büfé, ingyenes ugrálóvár és csillámtetoválás, bohócprogram, íjász- és rendőrautó-bemutató gondoskodott.

Köszönjük a hozzájárulást főtámogatónknak, a Vitaminsaroknak, a kézműves foglalkozásokat Berecki Zitának és Körhegyi Ildikónak, Köszönet a Nyékládházi Polgárőrségnek és a rendőrségnek a biztonságért és Szakolczai Istvánnak, Popovics Krisztián és Tóth István fogathajtóknak a készséges közreműködésért.

Köszönjük a Városgondnokság munkatársainak is a helyszíni előkészítést és az utómunkákat.

Külön nagyrabecsülés és köszönet illeti a Búzavirág Nyugdíjasklub tagjait a napokon át tartó előkészületekért, a kiváló vendéglátásért és az erőn felüli fáradozásért!

 

További képek www.facebook.com/nyekladhaza/notifications/


2018-09-18 15:17


Vissza