Helyi hírek

Tüzelőtámogatás
A téli rezsicsökkentés végrehajtását követően szükségessé váló további intézkedésekről szóló kormányhatározat értelmében azon háztartások is részesülhetnek egyszeri természetbeni támogatásban, akik a vezetékes gáz- vagy távfűtéstől eltérő fűtőanyagot használnak és korábban a téli rezsicsökkentésben nem részesültek.(A kizárólag elektromos fűtési móddal rendelkező háztartások nem jogosultak az igénybejelentésre.)
Párakapu és víz a hőség ellen
A hőségre tekintettel hétfőtől két ponton is párakapu hűsít Nyékládházán: a nyéki városrészben a művelődési ház előtt, keddtől pedig a ládházi városrészben is, az orvosi rendelő előtt. A Surmann Antal polgármester úr kezdeményezésére kialakított, reggel 8 és este 6 óra között elérhető megoldás kicsiknek és nagyoknak is kellemes, jóleső, hűs vízpárát szór. Ezzel párhuzamosan a város intézményeiben ásványvizet helyeztek el mindazok számára, akik a meleg következtében rosszul érzik magukat, és segítségre szorulnak. Szükség esetén kérjük, hogy jelezzék ezt az intézményekben. Fontos ez, hiszen a nagy hőségben ügyelni kell a szervezet hőháztartására, és feltétlenül pótolni kell a folyadékot, illetve a sót.
Hirdetmény
Digitális iskola tájékoztató
Hirdetmény
Magyarország Kormánya a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. (a továbbiakban: NHKV Zrt.) létrehozásával a rezsicsökkentés eredményeinek megőrzését, a hatékony hulladékgazdálkodási rendszer kialakítását, továbbá a magyar és uniós környezetvédelmi szabályok maradéktalan érvényesítését tűzte ki célul.
Tájékoztatás
a BMH Nonprofit Kft. Ügyfélszolgálatainak nyitva tartásának változásáról