Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése - képzés és mentorálás az Észak-magyarországi régióban

     






 
Nyékládháza Város Önkormányzata
3433, Nyékládháza Vasút utca 16

Tisztelt Településvezető!

Tisztelt Települési
Önkormányzati Képviselők!

 
Szeretném felhívni figyelmüket, hogy folyamatosan elérhető a fiatalok vállalkozóvá válását segítő program, mely a honlapunkon történő regisztráció után 90 napon belül 4,5 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyújt a vállalkozásindítás utáni időszakban felmerülő költségekre.
 
A Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány, mint a GINOP-5.1.9.–17–2017-00008 „Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése – képzés és mentorálás
az Észak-magyarországi régióban” elnevezésű program konzorciumának vezetője várja 18-30 év közötti fiatalok jelentkezését, a program hivatalos oldalán, mely a www.segitunkinditani.hu linken érhető el.
 
Biztosítva, hogy a településükön élő fiatalok tájékozódhassanak a lehetőségről, megküldjük Önöknek a program rövid leírását, plakátját, online felületeinek elérhetőségét szíves felhasználásra.

 
Kérjük, lehetőségük szerint a közérdekű hirdetési felületeken, faliújságon, települési honlapon, facebook oldalakon, facebook csoportokban juttassák el legyenek szívesek az információt a fiataloknak.

Kérjük, osszák meg online felületeiken, mint közérdekű információt, a településükön élő fiatalok érvényesülése érdekében.

Üdvözlettel:

Horváth László
ügyvezető igazgató-helyettes
Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány
segitunkinditani@segitunkinditani.hu


a programhonlap, ahol fogadjuk a jelentkezéseket






Szíves felhasználásra megküldjük Önöknek a program rövid leírását, plakátját és szórólapját

a program fb csoportja

 

2020-09-14 10:10


Vissza